Sistemul de Management pentru Siguranța Alimentului

Industria alimentară, activitățile care au ca scop crearea de bunuri alimentare destinate populației, reprezintă domeniul care este puternic reglementat inclusiv de autorități, datorită conștientizării impactului pe care un management defectuos în sectorul alimentar îl poate avea asupra stării de bine a întregii populații. Riscurile și impacturile pe care diverse practici alimentare le-au avut in ultimii ani, fac Siguranța alimentului unul dintre cele mai stricte domenii de activitate.

Practicile care stau la baza acestor activități sunt cele impuse și/sau inspirate din HACCP/ISO 22001:2018. In plus, implementând un Sistem de Management pentru Siguranța Alimentului, vă asigurați si de respectarea legislației interne și internaționale, Sistemul de Management si legislația fiind omogenizate si concepute pe aceleași principii.

Sistemul-de-Management-pentru-Siguranța-Alimentului

Mai mult, HACCP/ISO 22001:2018 este dezvoltat având la baza Codex Alimentarius, document dezvoltat de ONU și Organizația Mondială a sănătății si respectând cerințele extrem de riguroase ale unor organizații de o mare importanta cum ar fi Armata SUA și chiar NASA, aceasta din urma fiind de altfel și cea care a solicitat acest tip de management asupra Siguranței alimentului pentru prima oară.

HACCP/ISO 22001:2018 este dezvoltat și implementat pe ideologia prevenirii unor situații nedorite, prin identificarea cauzelor acestora și stabilirea tuturor detaliilor necesare pentru eliminarea și/sau reducerea cauzelor, precum și documentarea tuturor acțiunilor întreprinse, pentru a constitui o baza de analiză ulterioară.

Respectând principiile HACCP/ISO 22001:2018, vă asigurați de eliminarea sau reducerea la minim a tuturor situațiilor care ar putea periclita activitatea Dvs., lăsând loc activităților propriu zise să se desfășoare în cel mai eficient mod și cu cele mai bune rezultate.

Serviciile ISO

Sistemul-de-Management-al-Calității-

Sistemul de Management al Calității

Standardul SR EN ISO 9001:2015 este standardul de bază pentru organizarea eficientă și competitivă...

Sistemul-de-Management-de-Mediu

Sistemul de Management de Mediu

Preocuparea continuă pentru a reduce impacturile negative asupra mediului și creșterea calității acestuia, au devenit...
Sistemul-de-Management-al-Securității-Informației

Sistemul de Management al Securității Informației

Informația este de ceva vreme esența oricărei activități, iar protejarea acesteia devine, și în peisajul autohton...
Sistemul-de-Management-al-Sănătății-și-securității-ocupaționale

Sistemul de Management al Sănătății și securității ocupaționale

Sănătatea și securitatea în muncă reprezintă o preocupare întâlnită dintotdeauna...
Sistemul-de-Management-pentru-Siguranța-Alimentului

Sistemul de Management pentru Siguranța Alimentului

Industria alimentară, activitățile care au ca scop crearea de bunuri alimentare destinate populației...
Sistemul-de-Management-al-Responsabilității-Sociale

Sistemul de Management al Responsabilității Sociale

Standardul SA 8000:2008 este un standard auditabil, bazat pe Declarația Drepturilor Omului și Convenția Drepturilor Copilului...
Menținere-și-îmbunătățire

Menținere și îmbunătățire

A-ți atinge un scop poate fi dificil, dar a te menține este cel mai greu. Sistemele de Management implementate trebuie să dovedească menținerea și îmbunătățirea acestora de la an la an...

Întrebări frecvente

Ai întrebări despre serviciile noastre? În această secțiune găsești răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de recrutare, dezvoltare profesională, training-uri, consultanță în resurse umane și multe altele.

Nu găsești informațiile necesare? Contactează-ne!